MENIU

luni, 28 martie 2011

Dark Knight Rises – 20 Iulie 2012 - Joseph Gordon-Levitt confirmat in noua parte

In noul film Batman care va aparea in 2012 s-a confirmat rolul actorului Joseph Gordon-Levitt si nu este unul de raufacator clasic.

In primele doua filme din noua trilogie Batman „condusa” de Christopher Nolan, am vazut raufacatori curajosi in versiune „reala” a clasicilor Ra’s al Ghul, Joker, Scarecrow si Two-Face. De asta data avem un raufacator care nu este nici clasic nici cunoscut.

Gordon-Levitt va juca rolul lui Alberto Falcone, un personaj al crimei organizate din Gotham si fiul boss-ului din Batman Begins (Carmine Falcone). Personajul va putea fi de asemenea un criminal in serie. Inca niciun cuvant despre cat de, „central”, sa zicem, va fi rolul lui, dar tinand cont de actor si popularitatea performantei lui in recentul film INCEPTION, putem presupune ca nu va trece neobservat.

Promisiunea de „real” este deja indeplinita, pana acum toti raufacatorii fiind foarte activi, dinamici si se pare ca se pune accent pe aspectele unei personalitati reale, fata de celelalte incercari din seria Batman.

Este putin probabil ca C. Nolan va rupe traditia din a avea raufacatori cu doua personalitati pentru fiecare film, luand in calcul trend-ul din primele doua parti ale trilogiei.

Cel mai probabil, acest personaj va fi unul de tipul non – monstru pentru ambii raufacatori si Batman nu va lupta in principiu direct cu el.

Sper ca se va ridica la nivelul primelor doua parti (mi-a placut foarte mult Batman Begins, a fost o incercare reusita de a schimba atmosfera generala, sa zicem, din seria Batman).

Nu vad de ce nu, insa pana in 2012 mai avem de asteptat.

detalii imdb
http://www.imdb.com/title/tt1345836/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu