MENIU

vineri, 29 aprilie 2011

WINAMP - cum copiezi rapid fisierele din playlist (send to) intr-o locatie specificata de tine

winamp 5.6


Banuiesc ca folositi acest player clasic devenit acum mai mult decat un player.
De la simpla ascultare a unei melodii si pana la streaming video,

Se poate asculta, viziona si gestiona toata colectia de fisiere media, podcasts sau radio de pe net de pe calculatorul "fix" sau cel "mobil" :-), ma rog de pe desktop sau aproape orice device.

Voi prezenta metoda simpla de a putea copia (trimite) melodiile direct din winamp intr-o locatie aleasa de voi pe hard sau alt suport de stocare.

Mai mentionez (pentru cei care nu stiu), ca printre altele exista si optiunea de lyrics, auto-tag (daca ai o melodie fara nici o informatie, click dreapta-->; view file info -->; Auto-tag si ... update la info si ID3).

Revenind la ce ne doare, am gasit un mic plugin care se instaleaza foarte repede (chiar daca ai winamp-ul deschis) si este foarte eficienta.

winamp - send to
Il puteti descarca de aici: SendTo - Allow send file to specified path from playlist menu.

Dupa descarcare, pur si simplu instalati si veti observa in meniul contextual 2 optiuni adaugate la sfarsitul listei:

- send file
- set destination folder

In caz ca dati din prima click pe send file, veti fi intrebati unde salvati iar dupa aceea va salva direct in acea locatie. Mai tarziu ca sa schimbati alegeti optiunea a doua si schimbati locatia.

La intrebarile dese venite de la prieteni si de la unii dintre voi am preferat sa pun aici solutia simpla pentru realizarea cd-urilor sau mp3-urilor personalizate in cel mai rapid mod (evident mai ramane pasul de scriere a melodiilor).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu