MENIU

miercuri, 9 iunie 2010

Mamaia 360° (plus un concurs)

Da, stiu, iar concurs... dar de concurs am aflat mai tarziu si nu puteam sa nu scriu nimic de el.

Un proiect interesant plecand direct de la hotelieri.
Au avut in sfarsit curajul sa intre si pe internet mai in forta, adica prezentand exact produsul care il vand.
Cand spun asta, ma refer la faptul ca ideea de la care a plecat proiectul este sa existe posibilitatea vizualizarii produsului inainte de a-l plati.

Proiectul a inceput prin 2007 si s-a incheiat anul acesta (2010), avand si prezentarea live la www.mamaia360.ro/live. Lansarea a fost pe 3 Iunie.

Ce prezinta?



Pai cu ajutorul tehnologiei IPIX www.ipix.ro/ poti vedea la 360° statiunea mamaia, hotelurile (cam 30 la numar), restaurante si baruri, Aqua Magic si poti face rezervari online la hoteluri.
Cautarea se poate face personalizat in functie de ce doresti si returneaza rezervarile disponibile in perioada respectiva.

Poti intra in hoteluri, sa vezi camerele (uneori si receptionera din ziua in care a fost facuta poza :) ) exact cum sunt cand vei intra in ele. Este cel mai important amanunt pentru multa lume, sa stie unde se duce.

Concurs
Concursul despre care vorbeam la inceput are ca premii vacante gratis la mamaia pentru 100 de persoane.
Saptamanal vor fi 10 castigatori (5 vacante pentru cate 2 persoane) a cate unei vacante de 7 zile.

Ce trebuie sa faci?

Un cont, sa fii atent la intrebarile zilnice si sa dai raspunsurile in intervalul orar 10.00 – 22.00 si sa pui 5 adrese de e-mail corecte (cu numele adevarate ale persoanelor recomandate) ale prietenilor sau ma rog cunostintelor. Aceasta cerere face parte din regulamentul concursului si este obligatorie daca ai castigat. Validarea se face si pe baza acestor adrese si nume corecte.

Perioada concursului 7 iunie – 1 septembrie 2010.

Asa ca, ori intri sa vezi ce mai face „mamaia” la optiunea „360°” (o vezi din toate partile, cum iti convine), fie ca vrei sa rezervi rapid o camera si poti vedea rapid ce este liber si ce nu, ori doar participi la concurs, mai ai niste optiuni in plus cand vine vorba de litoralul romanesc.

Acum sincer, nu am vazut algele, tractoarele si alte decoruri obisnuite statiunilor noastre, niste dorei lesinati, care sa mai traga un “pai” de bere la umbra utilajului sau cine stie ce alte minunatii mai apar si anul asta.
Sper ca le vor integra in imaginile de pe plaja, altfel ... nu mai e 360°, va fi doar ce vor sa prezinte, nu? Glumesc... sper :-)

Ma rog, pana una alta, este de laudat initiativa, in special ca a fost si finalizata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu